Stinel Adefoged
Cafe-Flore

Dagdrømmer om Paris

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som tiden dog går. det er allerede næsten et år siden, at jeg var i Paris med min kæreste, og selvom det på nogen måder føles som om det er en livstid siden, at vi fik ved Seinen, så føles det også som om det var i går. En ting er helt sikkert, jeg savner den by som bare pokker. Paris er en af de byer man ikke kan blive skuffet over, selvom ens forventninger er tårnhøje.

Jeg elskede hvert eneste øjeblik i byen, lige fra vi stod af bussen og vi fandt vores hotel, og til vi stod ind i bussen igen og med sorg vendte næsen hjemad. Hvis du ikke allerede har været der, så er det bare at finde det første og bedste fly og finde et billigt hotel, selvom det ikke flyder omkring med dem.

Selvom det er et overflødighedshorn af ting man bare skal se, så synes jeg alligevel nærmest at vi fik set alle de mest vigtige ting på en forlænget weekend. Det betyder også, at når vi skal tilbage (om forhåbentlig ikke så længe), så er der tid til at se alle de ting, som ikke står øverst på listen, og derfor heller ikke nødvendigvis har så lange køer.

Jeg glæder mig til at udforske flere små restauranter, flere fortorvscaféer og drikker mere fransk rødvin om eftermiddagen, fordi man jo skal gøre som de lokale, når man rejser.

Bare at skrive om det gør mig rejseskruk, så jeg må hellere stoppe nu, inden jeg får bestilt en billet.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *