Stinel Adefoged
dencyklendelaasesmed

Den fedeste bytur, men…

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg bliver nødt til at fortælle jer om min bytur i lørdags. Det havde været den perfekte aften, veninderne og jer havde startet aftenen med lækker mad og vin, hjemme ved mig og efterfølgende var vi taget til byen og nydt aftenen. Men da jeg kom hjem og skulle låse opgangsdøren op, var mine nøgler væk…

Min lørdag aften/nat

Min lørdag startede perfekt. Jeg sov lidt længe, spiste morgenmad i sengen og tog derefter ind og trænede med min træningsmakker. Vi fik svedt igennem og det var alt i alt en rigtig god træning. Jeg havde længe set frem til min lørdag aften, hvor jeg skulle ud med veninderne og lave mad sammen inden vi skulle afsted i byen. Det gik alt sammen rigtig og vi havde en super god aften, både inden byen og i byen. Men da jeg kommer hjem og skal låse mig ind i opgangen er mine nøgler væk. Jeg er i tvivl om, om jeg overhovedet har haft dem med, eller om jeg måske havde tabt dem? Min underbo er så venlig at låse mig ind, selvom det var midt om natten, jeg skal i øvrigt huske at købe en æske chokolade til hende som tak for hjælpen. Da jeg kommer ind og op til døre en til min lejlighed er døren låst, så der får jeg bekræftet at jeg må have haft nøglerne med. Jeg tænker længe over hvad pokker jeg skal gøre, ingen af mine veninder har ekstra nøgler til min lejlighed, det er kun udlejer som har. Jeg beslutter at ringe til en låsesmed og finder den første det dukker op i Google. ”Dencyklendelåsesmed” kommer først frem og jeg ringer til Jacob. Jacob kommer inden for få minutter og hjælper mig ind i lejligheden. Jeg er imponeret over hvor hurtigt Jacob kom en lørdag nat og hvor hurtigt han låste mig ind. Tusind tak for hjælpen Jacob! Jeg finder senere ud af at min veninde har mine nøgler i tasken, og havde holdt dem da jeg kun havde en lille taske med ind til byen, Dohh.

Jeg kom ind i lejligheden ved hjælp af Den cyklende låsesmed, som var flink at komme hurtigt og hjælpe mig. Tak for hjælpen, og til jer som læser med, husk på hvor ligger jeres nøgler :)

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *