Stinel Adefoged
shutterstock_217497799

Indendørs hygge

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når det er weekend og vejrudsigten lander på blandet gråt vejr og man trænger til lidt spænding og fornyelse, så lander man ofte i sofaen. Bevæbnet med I pad, wifi og lidt lækkert fra køleskabet går den virtuelle indkøbstur i gang – og der er tid til en nem snack undervejs. Kaffen er noget billigere end i Magasin og man løber ikke tør for lækkerier, mens man ser sig om i tidens mode og luner.

Man har tit lyst til at forkæle garderoben og kroppen med nyt look og tøj der varmer både krop og sjæl. Det eneste det kræver er at du klikker her.

Det er lidt som en tidsmaskine – og en særdeles behagelig en af slagsen – der tager dig fra A til B på næsen ingen tid. Det er kun bredbåndsforbindelsen der sætter begrænsninger på fart og tempo. Uanset hvad så går det hurtigt. Når der er kulde i luften og man gerne vil have noget der varmer som uld og som ikke kradser, så kommer hurtigt til siderne med cashmere. Her er de lækreste trøjer og dejligste tørklæder for cardigans og især strik er på vej ind igen.

Man bliver hurtigt forført for den ene tøjdel tager hurtigt den anden. Om man går fra top til tå eller omvendt gør ikke den store forskel for indkøbsvognen bliver hurtigt fyldt. Bortset fra denne her kun er begrænset af pengepung og økonomi og ikke plads.  Så er det godt at siden byder på en masse gode tilbud.

Ikke uden smykker

Når man har været forbi tøjshoppen og er beriget – og lettere opstemt – efter de nye indkøb så føler man tit man mangler noget. Nyt tøj fordrer nye smykker. New look skal der til – bare en gang i mellem.

Har man købt sig – næsten – fattig i tøj kan man med held kigge (læs klikke) her.

Her er et dejligt og varieret udvalg af billige smykker, for enhver smag og stil. Her er til det enkle look med små øreringe og smalle halskæder til det mere storladne og ekspressive udtryk. Der er til festen i byen med plads til de lidt større armbevægelser og den lidt mere intime venindebrunch eller børnefødselsdag. For der er et smykke til hver en anledning. Her kan man gå efter sin yndlingsdesigner eller se sig om efter en ny inspirationskilde. Der er armbånd som modvægt til sit ur og som supplement til halskæde og ring. Naturligvis er der brug for øreringe – både de små elegante og de store afhængig af hår og frisure. En kvinde har mange udtryk og flere veje at gå når udtryk skal gøre indtryk. Der er masser af inspiration at hente her. Er man som mand på jagt efter en gave til sin kone, kan han gøre stop ved de mange flotte vedhæng eller måske vil en ring gøre lykke. Enten som et løfte eller som en dejlig påmindelse. Uanset hvad vil en gave signalere hengivenhed og kærlighed – og der må gerne være masser af forkælelse – også i hverdagen.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *