Stinel Adefoged
teleprisguide.dk

Jeg skal have ny mobil!

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Min gamle mobil er stået af. En iPhone 4, som har været min tro følgesvend gennem ild og vand. Argh måske ikke, men den har i hvert fald overlevet en del byture, tab på wc gulvet, og en masse andet. Det er blevet tid til nyt, men hvad skal jeg vælge? Jeg har egentligt været glad for iPhone og dens system, så at skifte til Android ville være et stort og afskyvækkende spring, men absolut ikke umuligt. Jeg har lavet min research på nettet og spurgt mine veninder til råds, læs med om mine tanker og valg nedenfor.

Som nævnt skal min iPhone 4 skiftes ud og derfor har jeg læst en masse anmeldelser rundt omkring på nettet, samt vurderet hvilke modeller der kunne være relevante. Der findes virkelig mange sider på nettet som tilbyder prissammenligning af abonnementer, men de fleste er meget forvirrende. Jeg faldt over teleprisguide.dk, som på forsiden tilbyder via et parametervalg, at angive dit behov for både tale og data. Jeg vil umiddelbart ikke skifte abonnement, men flere af mine veninder har fortalt, at det oftest kan betale sig at binde sig i 6 måneder til et abonnement. Ud fra abonnement sammenligningen, lyder det tiltalende at vælge en af lavprisselskaberne, men det er ofte ikke så stort tilskud til telefonen. Mit valg bliver primært truffet ud fra valg af mobiltelefon, så må abonnement være sekundært.

Valg af mobil

På samme hjemmeside, teleprisguide.dk, har de en underside hvor de 30 mest populære mobiler er liste op og hvor siden giver en bedømmelse fra 0-100, og samtidig et overblik over hvad der kan spares på hver telefon. Jeg har altid været glad for iPhone og deres styresystem, derfor er det nærliggende at vælge den sidste nye iPhone. Men du fra bedømmelsen på siden er det Samsung Galaxy S7 som skulle være bedst, med en score på 91/100. Min gode veninde har Galaxy S6 og er utrolig glad for den, dens kamera og skærm er jeg perfekt, siger hun. Jeg har flere gange prøvet hendes telefon men synes godt nok systemet er svært at vænne sig til. Efter lidt research frem go tilbage er mit valg faldet på iPhone SE 64 GB. Baggrunden for mit valg er størrelsen på telefonen og kameraet specifikationer. Jeg købte den hos Oister, da de havde den laveste mindstepris, ifølge teleprisguide.dk.

Jeg er utrolig glad for min nye telefon og den lever til fulde op til mine forventninger. Jeg vil alle dage anbefale at spørge venner og bekendte til råds, og derefter sammenligne priser på en af prissammenligningstjenesterne.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *