Stinel Adefoged
window-924985_1920

Moderigtige gardiner skaber nyt liv i rummet

Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel.

Der findes få ting, der kan gøre så meget for hjemmets generelle udtryk, som nye gardiner. Det er dog de færreste, der skifter gardiner, når først man har fået nogle op at hænge. Og det er typisk det første, man gør, når man flytter ind et nyt sted. Det er ikke til at holde ud at befinde sig i et hjem, hvor der ikke er gardiner. Det vil man hurtigt erfare, hvis man har prøvet det. Men hvilke gardiner hitter egentlig lige for tiden?

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvis ikke man har forstand på det. Mange mennesker vælger de første og bedste gardiner, de kan få fingrene i, fordi det haster, når man flytter ind i en ny bolig. Og den gardinløsning, der vælges, er som regel en minimalistisk og enkel udgave, der ikke skal vække for megen opmærksomhed. Men det kan dog være en dårlig idé, hvis man gerne vil give sit hjem et unikt præg.

 

Hvilke gardiner skal jeg vælge?

Er det lang tid siden, man har hængt gardiner op, så bør man overveje at skifte dem. Dette gælder især, hvis man er kørt død i boligindretningen, hvilket mange mennesker gør, når de har boet i den samme bolig i lang tid. Derfor vælger mange også at rykke om på møblerne, men der vil til sidst ikke være flere muligheder for at ændre i møblementet. Du kan finde et stort udvalg af gardiner hos UNIGGardin — men hvilke skal du vælge?

  • Lamelgardiner — Flotte og praktiske gardiner, der skaber et minimalistisk udtryk, dog uden at gå på kompromis hvad angår funktion. Passer ind i det moderne hjem.
  • Plissegardiner — Plissegardiner, giver ligesom lamelgardinerne, et minimalistisk udtryk — også uden at gå på kompromis mht. anvendelsesfunktioner. De passer ind i de fleste hjem, dog med undtagelse af de klassiske boliger.
  • Persienner — Dette er egentlig ikke et gardin, men det er en god og praktisk måde at skærme for solen. Egner sig især til kontorer, børneværelser og køkkener, imens de ikke bidrager med synderligt meget atmosfære, hvis de bliver brugt i stuen.

 

Hvilke gardiner foretrækker du?

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *