Stinel Adefoged
Dynamics 365

Da vi skulle have nyt regnskabsprogram

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Da vi skulle have nyt regnskabsprogram

Da jeg var ansat hos et af mine tidligere jobs, sad vi og skulle til at finde frem til et nyt regnskabsprogram. Det tidligere system, vi havde brugt i x-antal år, skulle til at skiftes ud. I og med at jeg var en af de yngre ansatte på kontoret, så tænkte min chef, at jeg helt automatisk vidste en masse om computere og programmer hertil – på trods af at jeg ikke gjorde det på daværende tidspunkt. Det vil jeg dog sige, at jeg så småt er begyndt at gøre. Min søgen på et nyt og fornuftigt regnskabsprogram til computere har givet mig en hvis indsigt i systemerne, og hvad de kan.

Vi valgte Dynamics 365

Vi ville gerne finde noget, der kunne bruges af alle vores ansatte. Et system der passede til vores behov og måske ikke var for stort og kunne for meget. Altså meget mere end, vi i virkeligheden havde brug for.
I virksomheden havde vi altid brugt Microsoft computere. Det var planen, at vi skulle blive ved med, da alle vores systemer var sat op til de systemer. Derfor var det nærliggende at kigge efter Dynamics 365, som er en del af Microsofts portefølje.

Virksomheden var på vej ind i en ny tidsalder, hvor det gælder om at være med på ”moden” og have systemer, der er opdateret og kan håndtere den store mængde data, som alle virksomheder bakser med.
I min søgen valgte jeg at Google mig frem til en virksomhed, der tilbød hjælp til andre virksomheder. Jeg fandt frem til virksomheden Elbek & Vejrup, som tilbyder sådan nogle som min tidligere arbejdsplads vejledning i brugen af Dynamics 365.

Jeg ved, at de fortsat benytter sig af systemet, så jeg valgte heldigvis rigtigt i sin tid. Jeg ved ikke, om jeg er stolt af, at de stadig bruger Microsofts platform, men jeg er glad for, at mit valg faldt i god jord.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *