Stinel Adefoged

At glæde sin mor er fantastisk

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er ikke nogen større gave end at give en gave – jeg ved ikke om det er et reelt ordsprog, men det burde det være. Jeg kan lige som alle andre godt lide at modtage en god gave fra en god ven, et familiemedlem eller lignende, men jeg kan endnu bedre lide at give en gave og se overraskelsen og glæden i modtagerens øjne. Sådan en oplevelse har jeg lige haft.

I et par år har min “gamle” mor klaget over, at hendes fliser på terrassen er blevet helt grønne og grimme at se på, hvilket naturligvis ikke er sjovt, når man er en kvinde i 60’erne der går virkelig meget op i sin have. Hun har prøvet alverdens midler, som hun har set i reklamer, men har også indset at det ikke hjælper noget, og at fliserne bliver ved med at være grønne og grimme.

Derfor besluttede jeg sammen med min søster mig for at gøre noget ved det, som den gode datter jeg nu en gang er. Jeg bestilte derfor en komplet omgang rens af hendes fliser hos nanostone.dk, der var forbi hende i weekenden (god service), mens hun var på besøg hos min søster.

Hun vidste ikke noget om, at det skulle ske, så da hun kom hjem til en terrasse der var skinnende ren og helt flot igen, kan I måske forestille jer den hendes begejstring. Jeg havde naturligvis regnet med at hun ville blive glad, men at hun ringede helt grædefærdig af lykke, var nok lidt mere end jeg havde forventet – men hvad er bedre end at kunne bringe lykke til andre – især når den anden er ens mor.

 

 

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *