Stinel Adefoged

Bondefanger abonnement?

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er en del ting, jeg ikke bryder mig voldsomt meget om her i tilværelsen. Altså ikke ment på den måde, at jeg har det hårdt, eller der er en hel masse galt, der er bare en del ting, som jeg godt kunne være foruden. Folk der skjuler deres penge i skattely, fordi de ikke vil give noget til den danske stat. Samtidig er jeg heller ikke begejstret for Skat, der laver klapjagt på forkerte mennesker, og ikke kan finde 12 millarder kroner, som forsvinder.

En anden ting jeg bestemt ikke er fan af, er gadesælgere og ikke mindst telemarketing sælgere, der prøver at sælge alt muligt lige så snart man løfter røret. Jeg må derfor også indrømme, at jeg var lidt i chok, da jeg læste denne artikel på Mobil.nu om Tjeep, der åbenbart sælger ens oplysninger videre til sælgere, hvis man tegner et af deres billige abonnementer, og jeg må indrømme, at jeg sjældent har læst noget så usmageligt.

Som i måske læste for ikke så lang tid siden, så har jeg lige købt en ny telefon, og jeg overvejede faktisk på et tidspunkt, om det skulle være Tjeep, men det er jeg da i den grad glad for, at jeg valgte ikke at gøre. Tænk sig, at et teleselskab sælger ens oplysninger for at kunne sælge abonnementet en lille smule billigere til forbrugere.

Hvis jeg kunne købe et abonnement der var dyrere, mod at være sikker på, at der ikke var nogen der ringede til mig, og prøvede at sælge noget til mig, så ville det virkelig være mange penge værd for mig. Det er mig en gåde at den slags ikke er ulovligt, men det er det jo så åbenbart ikke, men for mig minder det mest af alt om et bondefanger abonnement, og hvis du overvejer det, ville jeg lige tjekke en ekstra gang.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *