Stinel Adefoged
eurotoys

En gave til min niece

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har tidligere omtalt min niece, som jeg her meget glad for. Hun har fødselsdag om 2 uger, og jeg vil så gerne give hende lige hvad hun ønsker sig. Men hvad giver en pige på 9 år, hvis man gerne vil overraske hende? Jeg er gået i tænkeboks og i dette indlæg vil jeg komme med mine overvejelser.

Min niece fylder 9 år, og har lavet en traditionel ønskeseddel, hvor hun ønsker sig mange almindelige pigeting, som barbie dukker, prinsesse tøj, og så er det tydeligt at hendes mor, min søster, har haft en finger med i spillet. Hun ønsker sig nemlig også strømper, ny reol til værelset og forskellige bøger. Derudover ønsker hun sig også et badebassin, som jeg faktisk synes kunne være meget sjov at give hende. Men jeg vil gerne give hende noget hun virkelig bliver glad for, og som hun ikke umiddelbart har tænkt over at hun egentligt ønsker sig. Jeg har overvejet 2 alternativer som er følgende:

En tur i biografen samt ud og spise. hun er meget begejstret for disney film generelt og det er kommet en ny animationsfilm som hedder Vaiana. Filmen handler om en opdagelsesrejsende der sejler ud på en udfordrende mission for at bevise sit værd som navigatør og for at fuldføre sine forfædres søgen. På sin rejse møder Vaiana Maui, der engang var en mægtig halvgud og sammen trodser de umulige odds i deres møde med enorme og skræmmende skabninger på det åbne hav. Den vil hun helt sikkert kunne lide og så bare en hel dag med sin moster, er da fantastisk.

Ud og spise med efterfølgende shoppingtur. Hun er efterhånden blevet så gammel at jeg virkelig kan mærke at hun er blevet glad for at nyde tiden sammen med mig. Hun går mere og mere op i hvilket tøj hun går i og nyder at ose rundt i butikkerne.

Jeg tror jeg ender med at lave et kort til hende, hvor jeg skriver vi skal på sådan en niece-moster dag, og bare nyde tiden sammen.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *