Stinel Adefoged

Forkæl dig selv i den kolde tid!

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er ved at være ovre og vinteren nærmere sig. Vi går den mørke tid i møde, og det betyder hygge i hjemmet, med te, kaffe og boller under dynen. Shopping genet ændre sig ikke, på trods af det mørke vejr, og det kribler i fingrene for at få noget nyt. Heldigvis er online shopping kommet for at blive, og jeg har tænkt mig at fortælle om mit seneste køb.

Jeg vågnede en mørk søndag morgen, og skulle ha stillet min shoppinglyst. Inden jeg finder min computer frem, lister jeg i morgenkåben, for at gå ud og lave mig et stykke brød, og en kop te. Mit te udvalg er ikke super inspirerende, og tager den traditionelle earl grey. Når morgenmaden er klar, lister jeg ind under dynen igen og finder min computer frem. Jeg finder frem til webshoppen Livingshop.dk, som har et kæmpe udvalg af boligindretning til hjemmet. Jeg falder lynhurtigt over den skønne tekande fra Muuto Bulky Milk Jug. Den ryger hurtigt i kurven, og i højre side bliver det vist en masse lækre produkter fra Nicholas Vahé, jeg finder hurtigt en plade lækker hvid chokolade med gojibær. Kurven bliver mere og mere fyldt, og i kassen bliver jeg gjort opmærksom på at siden tilbyder fri fragt ved køb af over 399 kr. Jeg er alligevel derop af, og får hurtigt fyldt kurven med lækre specialiteter fra blandt andet Nicholas Vahé. Jeg får bestilt varerne og de kommer hurtigt et par dage efter. Alt i alt en god oplevelse, men en ting jeg er blevet mere opmærksom på ved online shopping, er impulskøb. Når mit shopping gen først tager til, får jeg svært ved at stoppe, og oven i købet opfordre mange sider at fylde kurven helt op, da man opnår fri fragt. – men at online shoppe under dynen med brød og te, er sørme en dejlig ting. Tak fordi i læste med <3

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *