Stinel Adefoged

Har skiftet tandlæge

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kender i det det med, at der sker noget med en tand, og man går helt i panik fordi, der er tre dage til ens tandlæge åbner igen? Det gjorde jeg ikke før i fredags, men der gik det op for mig hvor afhængig man kan blive af nogen, og hvor træls det så er, når man ikke kan regne med dem.

Jeg anser tandlæger for at være en form for læger (hvilket de jo er), og derfor også nogen man skal kunne få fat i, hvis der sker noget, og det gjorde der i fredags. Jeg knækkede et stort stykke af en fortand efter at have slået den  mod en flaske, og nej jeg var ikke fuld.

Det skete om middagen og jeg forsøgte at få en akut tid samme dag, men fik svaret at hvis det ikke var mere akut end et lille, kunne jeg ikke få en tid før tirsdag, da der var lukket mandag. Lettere lamslået fik jeg mumlet ok, og lagt røret på. Til mine overraskelse fandt jeg ud af, at det er stort set umuligt at komme til tandlægen i weekenden medmindre man nærmest har brækket tænder eller fået slået nogen ud.

Det lykkedes mig dog at finde frem til Tandcity en tandlæge på østerbro, der ikke blot havde åbent fredag aften, men også i hele weekenden, så lørdag morgen lå jeg i stolen, og der er ingen tvivl om, at det også fremover er min tandlæge.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *