Stinel Adefoged

Hvad skal jeg finde af gave til min veninde?

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Min veninde fylder 30 år og har inviteret til til stor fødselsdag. Vi bliver omkring 50 mennesker og hun har med vilje ikke lavet nogen ønskeseddel, blot skrevet “overrask mig”. Nu står jeg her, helt blank for ideer til gave, og jeg har ikke den fjerneste idé om hvad jeg skal tage på af tøj. Fødselsdagen er om kun 14 dage, så tiden presser på. Jeg sat den kommende søndag af til at få styr på tingene, men tankerne i mit hoved hober sig op.

Vi er 4 veninder som har valgt at gå sammen om gaven, og derfor har vi et ret stort budget. Vi har snakket meget frem og tilbage om hvad vi dog kunne finde på. Til fødselslarens 25 års fødselsdag, gav vi hende en bytur med alt betalt, og der var en stor succes. Vi spiste sammen på en fin sushi restaurant, og senere i byen. Men denne gang er vi blevet enige om at gave skal være en fysisk gave, som hun kan være glad for i længere tid.

Køb gaven online

Min veninde har anbefalet mig at kigge nærmere på Livingoodies.dk, som er en online shop fyldt med alt til hjemmet. Om det er små nips ting eller store flotte vitrineskabe, så skulle livingoodies.dk have, hvad man søgte. Jeg har tit handlet online, men at handle gaver til andre har jeg altid haft det ambivalent med. På den ene måde, er det en let og ligetil løsning, men hvis gaven ikke falder i god jord, jeg gavemodtageren bøvle med at sende tingene retur. da jeg tjekket livingoodies, ser jeg til min store overraskelse at webshoppen tilbyder gratis fragt og kun 3-4 dages levering. Oven i købet er det 14 dages fuld retur ret, så min veninde sagtens kan nå at bytte gaven, hvis hun ikke bryder sig om den. Jeg er endnu ikke blevet klogere om hvad vi skal købe til hende, men udvalget på livingoodies.dk er så stort, at vi nok skal finde på noget lækkert.

Vi har også overvejet en hjemmespa oplevelse, hvor alle veninderne tropper op og er klar til at hygge om hende med masser af lækre cremer, argan olie og alt hvad der skal til.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *