Stinel Adefoged
dr.adams

Hvilket tøj skal jeg have på til julefrokosten?

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi er godt i gang med december måned, og firmajulefrokosten presser sig på. Det store spørgsmål om hvad jeg skal have på af tøj til frokosten går mig virkelig på, og jeg er i vildrede. Dog har jeg gjort mig en del tanker, som jeg vil dele med jer i dette indlæg.

Firmaets årlige julefrokost står for døren, og temaet i år står på gangster tema. Hvert år aftaler vi et tema for julefrokosten, hvor maden, tøjet og stemningen er i det pågældende tema. I år er det altså gangster tema. Hvad er et gangster tema i din optik? Jeg tænker straks på bander, som render rundt i adidas trøjer, og store guldkæder. Eller et ældre gangster tema, som i 20érne, hvor den verdenskendte gangster Al Capone var rigtig gangster. Eller som i filmene Scarface eller the Godfather, hvor skurke på bedste gangster vis forsvare deres territorier. Det nok mere det gammeldags tema, som virksomheden regner med at afholde. Men hvad tager man på af tøj til denne lejlighed? Til mænd er det noget lettere, et nålestribet jakkesæt, en hat og en stor cigar, så er det tøj på plads. Men til os kvinder er det straks sværere. Jeg er ude i noget med en stor paryk, en lang hvid kjole med fløjlshandsker og en perlekæde, samt en cigaretrør. Jeg ved bare at jeg kommer til at se så smart ud, not.  Men jeg tager det med et smil,  og tager min gangster attitude på, og en ægte Charlestonkjole på. Jeg er spændt på at se om festudvalget formår at skabe den rette stemning til festen. Mest af alt til at se hvor pinlige folk bliver. Mandagen efter julefrokosten kan være utrolig akavet, hvis man kommer til at få lidt for meget alkohol indenbords. Især hvis man kommer lidt for tæt på en medarbejder eller måske chefen.

Nå men jeg glæder mig i hvert fald, og synes jeg er nogenlunde klar over mig tøj til denne fest.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *