Stinel Adefoged
hjemmekontor

Ideer til hjemmekontor

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

På mit arbejde har vi stor fokus på arbejdsmiljø og trivsel, så vi eksperimenterer i øjeblikket med hjemmearbejdsplads på forskellige stillinger. Jeg har fået muligheden for at tage arbejde med hjem i en periode på 2 måneder, hvor 25 timer skal jeg være fysisk på arbejdspladsen og 13 timer kan jeg arbejde hjemmefra. I flere afdelinger har det vist sig at produktiviteten er steget og folk er gladere ved at gå på arbejde. Jeg har nu arbejdet hjemmefra i knap en uge og det har altså ikke fungeret for mig. Jeg har brugt mit spisebord som skrivebord, og jeg ender altid med at miste overblikket. Derfor har jeg besluttet at lave et hjemmekontor, og herunder vil jeg dele mine ideer med jer.

Jeg har virkelig kigget internettet igennem for ideer og er da også faldet over nogle gode hjemmesider ind i mellem. Først og fremmest skal mit kontor være en del af stuen, så det er vigtigt at det passer ind i miljøet. Jeg har besluttet mig for at holde det enkelt og minimalistisk, som resten af stuen. Mit kontor skal bestå af et skrivebord og en kontorstol. Ikke en traditionel kontorstol, men en fin lounge eller spisebordsstol. Det er ikke mange timer af gange, så design frem for komfort.  Skrivebordet skal også være simpelt, men funktionelt. Jeg har fundet et par stykker på inventarland.dk, men det er meget traditionelle skrivebord, så er ikke sikker på om det er der jeg skal handle. For at kunne holde overblikket over de forskellige opgaver, vil jeg lave en kreativ opslagstavle, som eventuelt kan være en spånplade beklædt med stof, så den både er funktionel og pæn at se på. Ved siden af opslagstavlen vil jeg have en reol, hvor jeg kan sætte tingene op i, så de ikke ligger fremme og roder, når pladsen ikke bliver brugt.

Se resultatet af mit hjemmekontor i næste indlæg her på bloggen.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *