Stinel Adefoged
Pyntet juletræ

Jeg har forelsket mig i en julesweater

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Måske læser I overskriften og tænker: “er det ikke alt for tidligt overhovedet at tænke på noget, som har med jul at gøre?”. Og jo, det er måske lidt tidligt at tænke på julesweaters her i august måned, men jeg har en god grund til det – synes jeg i hvert fald selv. De fleste i min omgangskreds ved det, men jeg er ikke sikker på, at jeg har delt det her på bloggen før. Jeg elsker jul, som i jeg elsker VIRKELIG jul! Det er min favorittid på året, og derfor kan jeg ikke lade være med glæde mig til den allerede nu.

Ny julesweater hvert år

Jeg har en kæmpe svaghed for skøre julesweaters. Derfor har jeg de sidste mange år haft min egen lille tradition, som går ud på at købe en ny julesweater hvert år. I år har jeg forelsket mig i en med den sødeste lille snemand på. Knapperne på snemanden er små pomponer, så blusen får en sjov 3D-effekt. Jeg har først lige bestilt den i går aftes, så den er desværre ikke kommet endnu, men jeg glæder mig så meget til at se, om effekten er lige så sjov, som den ser ud på billedet. I kan finde den, jeg har bestilt, og mange flere julesweaters her.

Hvorfor så tosset med jul?

Mange af mine venner og veninder har spurgt, hvordan det egentligt kan være, at jeg er så tosset med jul – det er jo ikke ligefrem alle, der bestiller årets julesweater i august. Svaret er sådan set simpelt. Jeg er helt vildt med jul, da familien er i centrum. Til hverdag  er vi spredt over hele landet og har alle så travlt, men i juledagene har vi fri og endelig tid til at slappe helt af og nyde hinandens selskab. Derfor er julen for mig den mest dyrebare tid på året.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *