Stinel Adefoged

Jeg har sådan en uro i benene

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har lagt mærke til, at jeg har en enorm uro i mine ben, hvilket jeg faktisk, nu jeg tænker over det, altid har haft. Men eftersom jeg er begyndt på skolebænken igen, har dem i min læsegruppe ytret deres frustrationer over det, hvorfor jeg igen er blevet bevidst om det. Det er virkelig irriterende, for nu er jeg blevet klar over det selv, og jeg har ellers ikke tænkt så meget over det, når jeg bare har siddet alene, men når jeg sidder og skal følge med i undervisningen, så finder jeg pludselig ud af, hvor rastløs jeg egentlig er af natur, og det er faktisk ikke så fedt, for jeg har utroligt svært ved at koncentrere mig.

Af disse årsager har jeg googlet mig lidt rundt, og jeg endte (som man altid gør, når man googler efter sådan noget her) hos Netdoktor. Det er en farlig side at lande på, for her kunne jeg læse, at der var tale om en egentlig sygdom, der kaldes for RLS (Restless Legs), som mange læger overser – og ikke engang ved eksisterer. Den kommer blandt andet til udtryk ved en enorm trang til at bevæge sit ben hele tiden, når man altså ikke laver andet. Jeg blev selvfølgelig ret nervøs for, at jeg led af denne sygdom og at den ikke kunne behandles. Reminder til mig selv; lad være med at opsøge Netdoktor.dk for selvdiagnosticering!! Det er det dummeste, man kan gøre – en fjer bliver hurtigt til en hønsegård.

Jeg snakkede hurtigt med min veninde om det, og hun fik mig på andre tanker. Hun anbefalede mig, at jeg tog til akupunktør, da hun selv har gode erfaringer med den slags behandling. Det viste sig dog alligevel, at jeg havde sygdommen i mindre grad, men at den heldigvis sagtens kunne behandles. Det kan du læse mere om herinde: http://acunova.dk/restless-legs-uro-benene/. Det er rigtig fint, for nu har jeg fået fire behandlinger, og jeg føler allerede, at jeg har fået en del af den her uro ud af kroppen. Det er jeg glad for, og jeg vil helt sikkert prøve akupunktur igen, hvis jeg nogensinde får et eller andet problem, som jeg føler ikke kan komme til livs på andre måder.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *