Stinel Adefoged
Slotsophold

Jeg har været en tur i himlen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Ja ja, okay.. Det er måske lidt clickbait, men det er næsten ikke engang løgn. Jeg tilbragte nemlig en eventyrlig dag og nat på Hindsgavl Slot i Middelfart, hvor min søster og jeg havde booket et slotsophold.

En tiltrængt pause

Siden min skønne lille niece blev født, har jeg set rigtig meget til min søster, men det har knebet rigtig ”søster-tid”. Vi har haft en masse skønne stunder sammen med den lille, og det har ændret vores begges liv, at der pludselig er et lille menneske, der vokser op for øjnene af os. Samtidig har det dog været meget udmattende for min søster – som det altid er, når man bliver mor. Lige i denne situation har hende og hendes mand helt fra starten aftalt, at han skulle tage en stor chance på jobbet, som pludselig opstod, og at hun derfor ville lægge ekstra tid i at passe den lille. Det har været meget hårdere, end nogen af dem troede, så den model vælger de nok ikke næste gang.

Jeg har prøvet at træde til og aflaste, så godt jeg kunne, men det har alligevel været meget udmattende for min søster. Derfor besluttede vi, at vi skulle tage en lille søster-pause, så hun kunne trække vejret heeeelt ned i maven.

Luksus for alle pengene

Vores mor rykkede ind for at hjælpe min svoger med den lille, og så tog vi ellers afsted. Vi havde som sagt booket et slotsophold, som er en luksusovernatning med både drinks og middag. Vi har ikke rigtig været på den slags ophold før, så vi nød hvert et øjeblik. Selve slottet er sindssygt flot restaureret og indrettet, og værelserne var præcis så lækre og romantiske, som jeg havde forestillet mig.

I prisen følger der drinks på værelset og champagne med, men da min søster stadig ammer, holdt vi selvfølgelig igen. Jeg tog en drink og et glas champagne, og så fik vi begge et glas vin til middagen. På den måde kan man sige, at vi ikke udnyttede opholdet 100 %, men det gjorde ikke noget for os – og så er det jo også sundt at holde lidt igen med alkoholen, og så selvom man ikke ammer.

Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, og det passede perfekt, at vi kun havde én overnatning. Så skulle vi ikke stresse over at være væk hele weekenden, og min svoger skulle ikke være alene med barn og svigermor alt for længe.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *