Stinel Adefoged
Blå motorcykel

Jeg skal have kørekort til motorcykel

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Den danske sommer har været helt fantastisk i år, og den har faktisk været så fantastisk, at jeg er blevet forelsket! Jeg må hellere skynde mig at sige, at det ikke er i en mand, men derimod i en oplevelse. Min rigtig gode kammerat Morten har en motorcykel, som jeg har fået en del ture på i løbet af sommeren, og jeg er simpelthen blevet helt vild med det. Faktisk så meget, at jeg nu har besluttet mig for at spare op til et motorcykelkørekort, så jeg kan få min helt egen motorcykel, som jeg kan tulle rundt på.

Var lidt skeptisk, men…

Da Morten første gang tilbød mig en tur på sin motorcykel, var jeg lettere skeptisk. Jeg synes ærligt talt, at det lød lidt farligt og brød mig ikke om tanken om at skulle sidde give kontrollen til nogen på den måde. Han forsikrede mig om, at han nok skulle lade være med at køre for stærkt, og at jeg selvfølgelig også ville få det rette udstyr og en hjelm på. Efter et par forsøg fik Morten mig overbevist, og jeg fik min første tur bag på en motorcykel.

Tager kørekort til foråret

Som I nok kan regne ud, blev jeg fuldstændigt bidt af det og har fået mange ture siden. Jeg er så vild med det, at jeg den anden dag googlede “kørekort til MC” for at danne mig et overblik over køreskolerne i mit lokalområde. Jeg besluttede mig efterfølgende for, at jeg helt sikkert skulle have det kørekort. Det bliver dog først til foråret, og det skyldes primært to årsager. For det første, er det lidt sjovere – og mere sikkert – at køre på motorcykel i godt vejr. Hvis jeg tager det nu, vil jeg sandsynligvis holde pause hen over vinteren og måske glemme det, jeg har lært. For det andet skal jeg helst have penge til både kortet og motorcyklen, så jeg skal lige bruge nogle måneder til at spare op. Så har jeg jo også noget at se frem til.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *