Stinel Adefoged
gulvkanonen.dk

Jeg skal have slebet gulve!

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mine gulve i lejligheden har længe trængt til en kærlig hånd og i denne artikel vil jeg fortælle om forløbet med mine nye flotte gulve.

I min lejlighed er gulvene i stuen, soveværelset og entreen alle trægulve. Da jeg flyttede ind i lejligheden valgte jeg at lægge nyt linoleumsgulv i køkkenet, hvilket har været den bedste beslutning. Jeg har tabt så mange ting, som er smadret, blandt andet rødbedesaft, er røget ud over det hele. Takket være linoleumsgulvet, har jeg let og enkelt kunne tørre det op, uden at efterlade nogen spor. Når, videre til mine trægulve, som virkelig havde brug for en kærlig hånd. Flere steder knirkede det og jeg fik splinter i fødderne, et par steder. Jeg overvejede lange om jeg selv skulle begive mig ud i projektet selv, men læste flere steder på nettet, at efter sådanne fyrtræsgulve var blevet nedslidt, ville der ligge sig finstøv i alle hjørner. Derfor søgte jeg nettet tyndt for gulvslibere i København. Flere tilbød at lave mine gulve til kun 70 kr. pr. kva. meter. Min veninde havde tidligere på året haft besøg af Stefan fra Gulvkanonen.dk, og havde været meget tilfreds. Jeg ringede til Stefan og fik en god lang snak og han gjorde mig virkelig opmærksom på nogle ting angående behandling af trægulve. Det er jo næsten en verden for sig selv!

Mulighederne med fyrretræsgulv

Hvis jeg ønskede en lidt “ru” overflade, efter en gulvafslibning, skulle jeg vælge en ludbehandling. En ludbehandling giver overflade et mere “råt” look, men er stadig behagelig at gå på. Hvis jeg derimod ønskede at gulvet skulle være blankt, efter en gulvafslibning af gulvet, skulle jeg vælge en behandling med lak eller olie. Begge behandlingstyper ville give en blank overflade. Da mine niecer og nevøer ofte kommer på besøg, kan du være lidt hårde ved gulvet, valget jeg en lakbehandling. Jeg har lige siden været utrolig tilfreds med resultatet, og ikke fortrudt et øjeblik. Tak for vejledning Stefan!

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *