Stinel Adefoged
Dampende kaffekop i bønner

Min favoritkaffe lige nu

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som mange af jer sikkert ved, drikker jeg rigtigt meget kaffe. Min morgen skal starte med en stor kop kaffe, og hvis jeg ikke får den, er min dag nærmest ødelagt fra start af. Samtidig kan jeg også godt lide god kaffe og elsker at kredse om den, så jeg tænkte, at jeg ville dele min passion lidt med jer og fortælle, hvilken kaffe jeg drikker mest lige for tiden.

Min kaffekværn er min bedste ven

Lige nu er mit favoritkaffe helt klart friskkværnet kaffe, som jeg selv har malet i min kaffekværn. Det er efterhånden nogle måneder siden, jeg købte den, men jeg glæder mig stadig til at bruge den hver eneste dag. Jeg er helt tosset med duften af friskmalet kaffe og lige nu drikker jeg en kaffe med et hint af hasselnød. Det dufter og smager vidunderligt, og jeg laver altid en portion, når jeg kommer hjem fra arbejde. Jeg er så glad for min kaffekværn, og hvis I ikke allerede ejer en, synes jeg, at det er på tide at investere i en. Tro mig, det kommer I ikke til at fortryde! I kan se udvalget af kaffekværne her.

Kaffe er en passion

Som nævnt elsker jeg at bruge tid på at lave en god kop kaffe – især i weekenderne, hvor morgenerne er knapt så travle. Der er næsten ikke noget bedre end at nyde en dejlig kop kaffe sammen med morgenmaden iført badekåbe og sutsko på en fredelig søndag. Jeg kan i hvert fald ikke komme i tanke om noget mere afslappende.

Jeg kan også godt lide at eksperimentere og finde nye måder at lave kaffe på. Nogle gange finder jeg inspiration på nettet, andre gange kommer jeg selv på nye ideer og prøver mig frem. Det er vigtigt for mig at variere mellem forskellige slags, men det er nok ikke så mærkeligt, når man drikker så meget kaffe, som jeg gør.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *