Stinel Adefoged
essentialfoods.dk
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/stineladefoged.dk/public_html/wp-content/themes/expresscurate/single.php on line 38

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/stineladefoged.dk/public_html/wp-content/themes/expresscurate/single.php on line 38

Min hund skal forsikres

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har nu haft hund i et års tid og er blevet gjort opmærksom på at det nok var en god idé med en forsikring på min hund. Men markedet for hundeforsikringer er jo lige så uigennemskueligt som forsikringer til mennesker. I dette indlæg her jeg beskrevet mine tanker og min research omkring forsikring til vores bedste venner. Læs med her.

Kæledyr koster generelt mange penge, både det helt rigtige hundemad, og nu også forsikring. Det er jo min bedste ven, så han fortjener kun det bedste af det bedste. Men hvad der angår hundeforsikring, er det jo faktisk mest for min skyld, som jeg har kunne læse mig frem til. Eller nogle af forsikringerne er. Det findes overordnet 3 typer forsikringer, en ansvarsforsikring, livsforsikring og en sygeforsikring. Jeg er kommet frem til at jeg både tegner en ansvarsforsikring og en sygeforsikring. En ansvarsforsikring til en hund, dækker hvis hunden volder skade på ting eller mennesker. Ifølge loven, er det faktisk lovpligtigt at forsikre sin hund med en ansvarsforsikring, da hunde kan forvolde så meget skade at det ikke er til at betale sig ud af. I de fleste tilfælde er en almindelig ansvarsforsikring ikke nok. Den dækker kun, hvis skaden sker når du er i nærheden eller har ansvaret for hunden. Det betyder at hvis hunden bliver passet, f.eks. ved min søster, og den laver nogen skade på mennesker eller ting, ikke er dækket at den almindelige forsikring. Her skal man tegne en udvidet ansvarsforsikring, som også dækker hvis du går til forskellige arrangementer og hunden skulle bidde dommeren eller træneren.

Sygeforsikringen dækker hvis hunden skulle blive alvorlig syg, og du får en stor dyrlægeregning. Det ikke altid lige nemt at tegne en sygeforsikring til hunde, da de forskellige selskaber har nogle krav der skal opfyldes. Floge, opfyldte dog alle kravene, så nu har jeg både en udvidet ansvarsforsikring og en sygeforsikring.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *