Stinel Adefoged

Min nye hobby

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Alle har brug for en hobby. Det siger Klumben selv. Hvis I kan huske den sang, han lavede, da han havde sin storhedstid. Jeg mener, at den udkom i 2011, men du må hellere rette mig, hvis jeg tager fejl. Det er dog ikke sådan, at det er noget, jeg hører længere. For mig var det ikke andet end en sjov gimmick. Omend en ørehængende én af slagsen. Sådan er der dog så meget, og det er slet ikke den sang, det her skriv skal handle om.

Dog er essensen af sangen meget sigende for det, du kommer til at læse om de næste par minutter. Jeg har nemlig fundet mig en hobby, og det er jeg virkelig glad for, for jeg har aldrig haft en. Altså, jeg har da gået til ridning, men det vil jeg nu ikke kalde for en hobby. Det var mere en fritidsaktivitet, for jeg gik faktisk ikke specielt meget op i det, men jeg nød nu at spendere tid med de andre piger i rideklubben.

Så det var da sådan set fint, men altså, i min verden er en hobby noget, der er lidt mere kreativt — eller nørdet. At ride på heste er jo bare totalt awesome, og det er det, cowboy’erne gjorde. Så det gjorde jeg også. Man kan sige, at jeg var en cowgirl. En moderne én, men alligevel.

Nå, men nu til min hobby: Jeg er begyndt at sy, og det må siges, at jeg virkelig føler, at jeg har fundet mig kald. Det er noget af det bedste, jeg har prøvet. Nogensinde. Faktisk har jeg også netop syet noget polyester sammen. Det er virkelig blevet godt; mit nye joggingsæt, som jeg skal have på, når jeg skal på ferie til sommer. Det glæder jeg mig til!

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *