Stinel Adefoged
rundt spisebord med kaktus i baggrunden

Min spisestue har fået en makeover

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har brugt de sidste par uger på at give spisestue en ordentlig omgang. Jeg har længe gerne villet lave den om, og nu har jeg endelig haft overskud til det. Resultatet er blevet lige, som jeg ønskede, og jeg glæder mig allerede til at få gæster næste gang.

Bordet er samlingspunkt

Som i så mange andre spisestuer er spisebordet selvfølgelig det mest centrale møbel i rummet. Jeg har skiftet mit gamle spisebord ud for at skabe nyt liv i rummet. Det var mørkt og tungt og så ret voldsomt ud i min lille spisestue. Derfor har mit nye spisebord et lettere udtryk, blandt andet fordi det er hvidt. Jeg har valgt en rund model, da det giver mere plads i rummet. Der kan sættes en ekstra plade i bordet, hvis jeg får mange gæster, men det er jo ikke nødvendigt til hverdag. Jeg er så glad for bordet, men er faktisk endnu gladere for lampen, der hænger over det. Jeg faldt tilfældigt over lampen på denne hjemmeside, og jeg var ikke i tvivl om, at den skulle hænge i mit hjem. Den er simpel, men alligevel også lidt anderledes – og så er den gul, som er en af mine absolutte yndlingsfarver.

Flot og smart opbevaring

Ud over bordet og lampen, har jeg nytænkt min opbevaring i rummet. Der var ikke decideret rodet før, men der lå alligevel en del ting rundt omkring. Derfor ville jeg gerne finde en løsning, der kunne få rummet til at fremstå mindre rodet, men uden at det blev helt klinisk ryddeligt. Jeg så mig lidt omkring og fandt nogle opbevaringsæsker i flotte mønstre. De er farverige, men tager ikke for meget opmærksomhed fra resten af rummet. Kasserne er fyldt med en masse småting, som jeg jo nemt kan komme til, hvis jeg lige står og skal bruge dem. På den måde er opbevaringen praktisk, samtidig med at den tilføjer lidt dekoration og liv til rummet.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *