Stinel Adefoged
skønhedsprodukter

Mit hår har en vinterdepression

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vinteren er så småt ovre, og vi bør ikke få flere dage med frost. Mit hår hungre efter sol og sommer, jeg kan virkelig se hvordan mine spidser er flosset henover vinteren. Jeg har altid fået afvide at man bør passe ekstra godt på sin hår i den kolde måneder, og det har jeg virkelig fået af mærke på min egen krop nu. Jeg har læst frem og tilbage på nettet hvordan man plejer håret efter en hård vinter. Læs med her.

Jeg har fået at vide at jeg skal starte med at bruge en shampoo til tørt hår, da den slags shampoo burde give meget fugt til håret. Her bør man ofre lidt flere penge end hvad en normal shampoo koster, da pris og kvalitet virkelig hænger samme på dette punkt. Normalt er jeg fuld ud tilfreds med de forskellige shampoo de forhandler i diverse supermarkeder, men når håret som mit, næsten er ødelagt, vil jeg gerne betale lidt ekstra. Efter en god fugtgivende shampoo, har jeg giver mit hår en ordentlig hårkur. Den er fugtgivende og jeg har læst mig frem til at den bør gå helt ind i kernen af håret og reparerer det indefra. Det anbefales også at jeg faktisk sover med kuren i håret, hvis håret som mit er meget ødelagt.

En god hårolie, giver ekstra fugt

Jeg har ligeledes læse at en god hårolie skulle være godt for håret. Jeg har brug en moroccanoil, som har været helt perfekt. Jeg kan virkelig mærke at styrken i mit hår er ved at vende tilbage.

Til næste år vil jeg ikke ud i samme projekt og derfor har jeg besluttet spise diverse forskellige kosttilskud, som bl.a. Omega 3, B-vitamin og silica som efter sigende bør være særligt godt for håret. 

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *