Stinel Adefoged
hjemmekontor med fototapet

Mit hjemmekontor er færdigt

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I forrige indlæg beskrev jeg mine tanker omkring mit kommende hjemmekontor – det er nu færdigt, Jubii. Som jeg beskrev sidst, var det vigtigt for mig at jeg fik et hjemmekontor, da min arbejdsplads eksperimentere med forskellige tiltag for at vi skal få et bedre arbejdsmiljø. Det var vigtigt at kontorpladsen passede ind i min nuværende indretning af stuen, da pladsen skal være være en del af stuen. Læs med her og se hvordan mit resultat blev.

Jeg fik købt et skrivebord, og en fin stol dertil. Jeg fik også min opslagstavle op, men synes stadig der manglede en del. Pladsen blev ikke en del af stuen, så jeg besluttede mig for at gøre pladsen mere integreret i rummet. Det kunne ikke undgås at det kom til at ligne en skrivebordsplads, så jeg besluttede mig for at gøre det til en flot skrivebordsplads. Væggen bag skrivebordet har jeg tapetsere med fototapet, som jeg fandt på nicetapet.dk. Det var lidt en udfordring at sætte det op, da der skal smøres tapetklister bag på tapet, og hvis det sidder på for længe, kan tapet strække sig, og motivet på tapet kan blive forvrænget. Mange foreslå at man få professionelle til at sætte fototapet op, men jeg sprang selv ud i det, og er faktisk godt tilfreds med resultatet.

Ny inspiration og kreativitet

Mit nye fototapet giver mig ny inspiration og kreativitet, og jeg føler at jeg er lige så produktiv når jeg sidder hjemme, som når jeg er på arbejde. Den her ordning med fleksible arbejdstider er lige mig. Jeg kan selv vælge hvordan jeg fordeler mine arbejdstimer, nogle uger arbejder jeg 4 dage på kontoret og en dag hjemme, andre går jeg tidligere og arbejder om aftenen. Alle virksomheder burde prøve løsningen af og se om det gav mere effektive medarbejder eller om humøret på arbejdspladsen kom i top. Jeg er vild med løsningen!

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *