Stinel Adefoged
briller kontaktlinser

Nu skal jeg prøve kontaktlinser!

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Og jeg er så spændt. De sidste mange år har jeg brugt briller, og nu tænkte jeg det var blevet tid til at prøve kontaktlinser. Når jeg dyrker sport eller er ude at svømme, er det rigtig irriterende at have briller på. De glider ned på næsen når jeg begynder at svede, og de kan risikere at gå i stykker, hvis jeg spiller fodbold. Derudover er det generende at have briller på når det regner, eller når det er koldt udenfor, så de dugger når jeg går indenfor. Derfor er kontaktlinser et oplagt valg, så jeg slipper for at skulle bekymre mig om mine briller.

Inden jeg skulle købe mine nye kontaktlinser, skulle jeg først og fremmest have taget en synsprøve. Det er godt at få tjekket øjnene, både for at kunne få den rigtige styrke, men også fordi man kan opdage nogle sygdomme ved at undersøge øjnene. Man kan for eksempel opdage grøn stær eller diabetes ved at kigge i øjnene, og det er ret fantastisk, synes jeg. Jeg fik tjekket min styrke, så nu kan jeg købe de helt rigtige kontaktlinser. Jeg spurgte nede hos optikeren hvilke kontaktlinser de kunne anbefale, og jeg sagde, at jeg lige ville undersøge markedet nærmere, før jeg ville købe kontaktlinserne hos dem.

Jeg gik hjem og undersøgte markedet på nettet, og fandt herefter den hjemmeside, jeg gerne vil købe mine nye kontaktlinser fra. De havde lige præcis den styrke jeg skulle bruge, og så bliver de leveret lige til min dør. Kontaktlinserne kom hurtigt med posten, og nu skal jeg til at prøve dem for første gang.

Jeg synes det er ret nemt at bruge kontaktlinser. Jeg sørger for at vaske mine hænder grundigt inden, hvorefter jeg er klar til at sætte linsen på øjet. Jeg har valgt at bruge endagslinser, så jeg ikke skal til at rense kontaktlinserne, men bare kan smide dem ud efter brug.

Jeg er blevet helt vildt glad for mine nye kontaktlinser! Det har givet mig mulighed for at dyrke meget mere sport uden at blive generet af mine briller. Derudover er det skønt nu hvor sommeren nærmer sig, så jeg slipper for at gå med solbriller med styrke i.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *