Stinel Adefoged
Ny apple computer
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/stineladefoged.dk/public_html/wp-content/themes/expresscurate/single.php on line 38

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/stineladefoged.dk/public_html/wp-content/themes/expresscurate/single.php on line 38

Ny arbejdscomputer

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi står over for at skifte computere på jobbet, og jeg prøver at påvirke ledelsen til at vi skal vælge Apple produkter. Tingene fungere bare bedre med Apple og man er ikke tvivl om hvordan tingene gemmes. Alle enheder er ens synkroniseret. Problemet er bare prisen. Apples produkter koster ofte 30-40% ekstra, hvilket er fuld forståeligt i min optik, men jeg har lige svært ved at overbevise ledelsen om det. Jeg har fundet nogle mulige løsninger, som jeg skal præsentere for dem i næste uge. Jeg har beskrevet dem herunder.

Medarbejder pakken består af en bærbar computer og en telefon. Apples iPhone er uden tvivl en af de mest populære smartphones, og de fleste af mine medarbejder bruger allerede en iPhone som privat telefon. Hvis vi sammenligner priser og kvalitet på telefoner fra Apple, så er det ikke de store forskelle at finde. Derfor behøver vi ikke den sidste nye model, men kan sagten nøjes med f.eks  en iPhone 6 eller hvis nogle vil have en mindre telefon, kunne iPhone SE være et bud. Den seneste iPhone, iPhone 7 koster knap 6.000 kr. for den billigste model, hvilket er for meget. En iPhone 6 eller SE er helt nede i 3.500, og muligvis kan vi presse vores teleudbyder, som er telenor en smule.

Med hensyn til computer, så har Apple næsten lige lanceret deres seneste MacBook. der er lanceret 2 modeller, den billigste koster omkring 13.000 kr., hvis du har går op til storebroderen får vi den seneste nye teknologi med, hvilket er en touchbar i toppen af tastaturet. Vi vores tilfælde bør touchbaren ikke være nødvendig til vores arbejde, så det kan vi spare 2.000 kr. Men hvis vi vælger en lidt ældre model, som f.eks. en Macbook Air, vil den komme helt ned i 7.500 kr.

Nu har jeg fundet cirka priser på Apple produkterne og hvis vi beslutter at købe, vil vi højst sandsynligt kunne presse prisen yderligere, når vi lægger en ordre på 20 stk. Det bliver spændende at høre hvad de siger til det.

Jeg holder jer opdateret 😉

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *