Stinel Adefoged
moderne rullegardiner

Nye gardiner til stuen, denne gang

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Som i har kunne læse i tidligere indlæg, har jeg skiftet gardiner i flere forskellige rum og nu er det så stuens tur. Der er ingen tvivl om at gardiner skabe liv og lys til hjemmet og der findes et hav af smukke gardiner og ovenikøbet er praktiske løsninger. Jeg har været på udkig til  gardiner til stuen denne gang, og har samlet en række bud til inspiration som bla. indeholder, rullegardiner og/eller mørklægning. Men igen skal I hjælpe mig med at vælge. Der findes en lang række fordele og ulemper ved de forskellige typer gardiner, som har jeg listet op her. Læs og bliv inspireret til, hvordan du kan indrette din egen bolig med gardiner på en flot og praktisk måde og samtidig hjælpe mig med valget.

Jeg er blevet rigtig glad for mine gardiner i soveværelset, og den fungere bare. Nu er det som sagt stuen som mangler, og ingen tvivl om at stuen er det rum jeg opholder mig mest i. Ligeledes bliver stuen også brugt til arbejde, så det er også vigtigt at gardinerne også gavner, rent praktisk. Før i tiden var persienner meget ind, og var stort set at finde i enhver bolig. Jeg kan godt se det praktiske i persienner, men jeg har ikke fundet nogle persienner som passer ind og ikke ligner noget fra 90’erne. Ligeledes kan jeg huske problemer med at rengøre persienner, fra da jeg boede hjemme. Så persienner bliver det ikke.

I flere af de magasiner som jeg har brugt til inspiration, har jeg set ovenstående rullegardiner, hvilke både er praktiske og pæne. Her tænker jeg både funktionalitet og design. Hvis solen skinner ind i lejligheden i forskellige højder, er det muligt at justere derefter, så det ikke forstyrre mit arbejdsbord.

Lamelgardiner, in eller out?

Jeg har også overvejet lamelgardiner, umiddelbart virker de ligesom persienner, så 90er agtige, og hvis der bliver luftet ud, svinger de frem og tilbage. Jeg er i tvivl?! Skriv eventuelt en kommentar, og allerbedst med et vedhæftet billede. På forhånd tak!

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *