Stinel Adefoged

Nyt job og min første investering #nyetider

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har i lang tid gået med tanken om at begynde en investering, men jeg har mange udgifter, hvorfor jeg også har svært ved at generere et overskud, som jeg har kunne investere. Der er dog sket noget fantastisk for mig, og jeg har endnu ikke skrevet om det herinde, så derfor:

Jeg har fået nyt job!

…og det er så fedt. Jeg elsker det virkelig, og jeg har i lang tid gået med tanken om, at jeg gerne ville finde noget andet, der var en smule mere mig, end det jeg lavede på daværende tidspunkt. Det har jeg så nu, og det er superfedt. Jeg er blevet Account Manager, som det så fornemt hedder, men jeg kan desværre ikke skrive, hvor det er, før min prøveperiode er overstået. Når den er det, lover jeg, at I er de første, der får besked.

Når jeg en gang imellem sidder og tænker over, hvor jeg gerne vil hen med mit liv, så er det bestemt ikke at sidde og dovne den på et kontor. Jeg vil rigtig gerne ud og opleve verden, men førend jeg har mulighed for at gøre det, bliver jeg nødt til at spare en smule sammen. Og det leder os til den næste store overraskelse, jeg har på tapetet for i dag:

Jeg har startet en investering!

…og jeg har haft sparet op til den i et lille halvt år nu. Alligevel er det forholdsvist mange penge, jeg har sparet sammen, og det har så endelig båret frugt, hvilket jeg er udsandsynligt glad for. Jeg har ellers ikke meget forstand på det, men heldigvis er der andre, der kan hjælpe mig med mine investeringer, så jeg slipper for de værste begynderfejl. Det er sådan noget, jeg godt kan lide, og jeg må da også indrømme, at jeg er en smule stolt. Jeg håber,  at jeg kommer til at kunne bruge min investering til at købe et nyt hus.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *