Stinel Adefoged
påskedekorationer og chokolade

Påskefrokost med jobbet er lige om hjørnet

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Den årlige firmapåskefrokost nærmer sig med hastige skridt, og jeg glæder mig. Jeg har for første gang siddet med i planlægningsgruppen, så jeg er spændt på at se, hvad folk siger til arrangementet. Jeg er i hvert fald tilfreds med det.

En kæmpe fest

Påskefrokosten bliver bogstaveligt talt en kæmpe fest. Vi er omkring 200 ansatte, og hele 157 personer har tilmeldt sig festen. Det er noget af en mundfuld, og derfor har vi allieret os med et professionelt eventbureau i København, så vi var helt sikre på, at festen blev planlagt optimalt. De har ikke planlagt festen for os, men været med på sidelinjen og givet et par gode råd, når vi har haft brug for det. Vi føler derfor stadig, at det er ”vores” fest, og vi er meget stolte af resultatet.

Traditionelt påskebord

Vi kører med den helt traditionelle menu, et vaskeægte påskebord. Der kommer til at være sild, æg, rejer, hønsesalat, laks, lunt og meget, meget mere. Til maden hører selvfølgelig en snaps og nogle kolde påskebryg. Vi har også sørget for lidt god vin. Under og efter middagen har vi planlagt lidt underholdning, men jeg vil ikke afsløre hvad – man ved jo aldrig om nogle af mine kollegaer læser med herinde.

Et af årets højdepunkter

Som I sikkert kan fornemme, glæder jeg mig rigtigt meget til påskefrokosten. I min bog er det et af årets helt klare højdepunkter i firmakalenderen. Det er her, vi har tid til at hygge og snakke sammen om alt det, vi ikke har tid til i hverdagen. Vi har generelt et godt sammenhold på arbejdspladsen, og det er arrangementer som påskefrokosten med til at vedligeholde. Det er dejligt, at ledelsen prioriterer det sociale, og man kan helt klart mærke det i hverdagen. Jeg er rigtigt glad for mit arbejde og nyder at bruge tid med mine skønne kollegaer.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *