Stinel Adefoged

Pift hjemmet op med møbler og et par nye gardiner

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har i lang tid trængt til, at der skete noget på hjemmefronten, da jeg har haft lidt lyst til at flytte, men jeg har ikke råd til det. Og når man bor i en lejlighed på 50m2, så er det begrænset, hvad man kan gøre for at ændre fremtoningen. Ikke noget markant, men jeg besluttede mig for at prøve med lidt nyt alligevel. Så jeg fik sat mine gamle møbler til salg via DBAs app, og jeg må indrømme, at jeg faktisk kom af med dem ret hurtigt – og jeg fik en rigtig god pris, selvom jeg ikke havde regnet med det.

 

Lux gardiner og nye spisestuestole

Da jeg havde fået penge for møblerne, tog jeg ned i genbrugsen og kiggede, om jeg kunne finde nogle nye ting. Jeg fandt fire spisestole, som var rigtig pæne, men dog lidt slidte. Dem købte jeg for 300 kr., og det var nu et røverkøb, synes jeg. Jeg havde først tænkt, at jeg ville kunne få dem slebet og lakeret, men det droppede jeg hurtigt, så derfor valgte jeg at male dem i stedet.

Da jeg havde lidt penge tilovers. tænkte jeg, at jeg ville købe et par nye gardiner. Det endte med at blive et par lux gardiner (som dem her), og de er simpelthen så fine. Det er alligevel utroligt, hvor meget man kan ændre ens lejlighed ved at få et par nye gardiner, må jeg alligevel indrømme. Det giver lige den sidste finish, og de matcher mine spisestuestole, så der er en rød tråd i min lille lejlighed.

Må ærligt indrømme, at jeg faktisk er blevet glad for at bo her igen, og nu kan jeg godt vente i hvert fald et års tid med at flytte. Jeg er heller ikke meget for at flytte ud af mit kvarter.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *