Stinel Adefoged

Så er der bestilt ny sofa

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mit hjem har længe trængt til at få en makeover. Jeg har ikke helt vidst, hvad der skulle til, så jeg har prøvet mig lidt frem. Det er ikke verdens største lejlighed, der er tale om, så det er begrænset, hvad man overhovedet kan gøre — men ikke desto mindre synes jeg, at resultatet er blevet godt. Der er blevet malet, og jeg har fået hængt lidt nye billeder op. Nogle plakater, der var på tilbud, men som passer rigtig godt ind i mit hjem. Det er den minimalistiske indretningsstil, jeg prøver at ramme, så det handler om at ramme rigtigt med de få midler, man har. Det er dog svært at holde det simple udtryk i min lejlighed, når den er så lille. Derfor besluttede jeg mig også for, at det var for meget at have både en sofa og en seng; en sovesofa var løsningen istedet.

Det er rigtig fint. Jeg venter dog på, de kommer hjem — jeg har nemlig bestilt dem leveret direkte til døren, da jeg ikke selv har mulighed for at komme og hente dem. Det er lidt besværligt, når man ikke har en bil. Derfor er det godt, at man på https://www.wegot.dk/sofa.html kan bestille sofaer/sovesofaer (og også en masse andre fede ting, jeg ikke lige har plads til) direkte til døren. Noget, som jeg er sikker på, at jeg kommer til at benytte mig meget af. Jeg har nemlig ikke rigtig lyst til at få en bil. Det er der ingen grund til. Det er bedre for miljøet at lade være.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *