Stinel Adefoged

Så er jeg blevet moster… for anden gang!

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har en rigtig god nyhed (som du nok allerede har ‘gættet’, hvis du har læst overskriften på dette indlæg): Jeg er blevet moster igen. Det er en skøn følelse, og jeg er så glad på min søsters vegne. Jeps, det er hende, der har født. En sød lille pige 3,2 kilo. Hun er så skøn, og jeg glæder mig til, at jeg selv engang skal være mor.

Nå, men hun er blevet godt modtaget — og der var faktisk slet ikke nogen komplikationer i forbindelse med fødslen, hvilket er helt fantastisk. Jeg er glad, og det er forældrene også. Og resten af familien, selvfølgelig. Så jeg ser frem til endnu et babyshower inden længe. Nu skal de lige sikkert hjem og i havn, inden der kommer folk på besøg. Det kan vist godt være lidt hårdt i starten, når man får sådan en lille, sød basse hjem.

Dog må jeg erkende, at jeg allerede har købt en gave. Hendes far, min søsters kæreste, Jørn, elsker nemlig at cykle. Derfor tænkte jeg, at det ville være en fantastisk idé, hvis jeg købte denne baby-cykelhjelm til dem. Så kan de da komme ud og nyde den skønne, danske natur, nu hvor det er blevet forår. Det kan være, at de måske kunne finde på at tage på en lille cykeltur til sommer. Måske med overnatning. Så kunne mor da måske komme og besøge dem i bil. Hun elsker nemlig ikke at cykle, så derfor har jeg snakket med min mor, om vi skulle tage hende med på en lille ferie til sommer. Det kunne nu være rigtig fint.

Desuden skal jeg til fødselsdag inden længe. Det er noget, jeg har set frem til i mange dage — for jeg blev inviteret med lidt kort varsel, da jeg ikke var venner med ham, der inviterede mig, på Facebook. Derfor var hans invitation røget i min ‘Andet’-indbakke, som den så elegant kaldes.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *