Stinel Adefoged

Så lykkedes det endelig

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg er glad. Hvorfor er jeg det? Jo, det skal jeg sige jer. Jeg er glad, fordi jeg har besluttet mig for, at jeg vil stoppe med min e-cigaret. Og ved du hvad? Det er faktisk et par uger siden, at jeg stoppede med at ryge på den. Det er superfedt, og jeg er rigtig glad for, at jeg besluttede mig for det. Det er jeg, fordi jeg har fundet ud af, at det slet ikke var så svært, som jeg havde forestillet mig. Faktisk var det meget lettere end at stoppe med de almindelige cigaretter, hvilket er helt fantastisk.

Ellers går det godt. Jeg synes efterhånden, at jeg har så godt styr på min rygetrang, at jeg kan garantere jer for, at jeg ikke ryger i igen. Det er bare dejligt, og jeg bliver nødt til at slå fast, at det ikke er noget, jeg nogensinde har ville kunne gøre, hvis ikke det var fordi, at jeg havde min elskede e-cigaret. Det er virkelig et fantastisk middel til at stoppe med at ryge. Det er helt sikkert. Jeg vil anbefale alle at bruge det, men jeg vil samtidig anbefale alle, at de ikke skal bruge den som en erstatning, men derimod som et middel til at nå målet. Du kan få e-cigaretter her.

I aften får jeg mine forældre på besøg, og det er virkelig noget, jeg glæder mig til. Hvorfor? Simpelthen fordi at det er ved at være lang tid siden, jeg har set dem, og det er jeg ikke glad for. Der må simpelthen ikke gå for lang tid, førend de kommer på besøg. Sådan er det. Ellers må jeg indrømme, at jeg gerne vil ud at løbe en tur. Jeg skal til at være lidt mere sund, og derfor må jeg nok erkende, at jeg må til at tage mig sammen.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *