Stinel Adefoged

Sådan går det med mit rygestop

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nu er det godt og vel 3 uger siden, jeg stoppede med at ryge. Det er superfedt, og jeg kan allerede nu mærke, at jeg har situationen under kontrol. Det er dejligt, men jeg skal passe på med at føle mig alt for selvsikker. Det kan jeg godt mærke. Og er det ikke også det, man siger? At man skal passe på med at skrue sine forventninger til sig selv helt i vejret, hvis man gerne vil holde på sit rygestop. Det mener jeg. Nå, men jeg har suppleret med en e-cigaret, som jeg har købt herinde. Det er superfedt, og jeg kan godt love jer for, at det har gjort processen noget nemmere, end det har været tilfældet tidligere. Det er jo ikke sådan, at det her er mit første rygestop, og jeg må da også indrømme, at jeg er superglad og tilfreds med det.

Men hvad så nu? Ja, nu skal der lige gå et par måneder, hvor jeg langsomt trapper ned på nikotin, indtil jeg til sidst kan ryge e-cigaret uden nikotin. Når det er tilfældet, må jeg indrømme, at jeg har planlagt at tage mig endnu et stop – nemlig fra min e-cigaret, som jeg ellers har været så glad for. Det er noget, jeg glæder mig til, for det er ikke sjovt at være afhængig af noget, men det kan godt lykkedes at stoppe. Det ved jeg, og jeg kender da også mange, der er stoppet med succes, så jeg ved, at det er noget, der godt kan lade sig gøre.

Men ellers går det godt. Det er ved at være weekend, og jeg glæder mig virkelig til at stoppe med at arbejde for denne uge, for jeg synes virkelig ikke, at det er noget, jeg har gidet. Det er sjovt. Jeg bliver nogle gange rigtig træt af at arbejde, men så får jeg en periode, hvor det er fedt igen. Jeg glæder mig til, at det kommer. Lige nu glæder jeg mig sådan set bare til, at det bliver weekend.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *