Stinel Adefoged

Sådan har jeg fået mere tid til mig selv

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I en længere periode har overskudkontoen været i minus. Vi har haft enormt travlt på arbejdet, og alle har lagt kræfter og tid i. Derfor har jeg simpelthen ikke haft energi til noget som helst, når jeg er kommet hjem efter en lang og hård dag. Det går desværre ud over rengøringen herhjemme, og jeg har valgt at indhente forstærkninger.

Rengøringshjælp

Efter grundige overvejelser, besluttede jeg mig for at benytte mig af professionel hjælp til den private rengøring. Det var en veninde, der foreslog det for mig, og jeg var ærligt talt ret skeptisk i første omgang. Jeg er jo et voksent menneske, der burde kunne klare alle pligter og gøremål selv. Desuden var jeg ikke så glad for tanken om, at en fremmede skulle være i mit hjem, mens jeg ikke selv var der. Efter at have tænkt lidt nærmere over det, besluttede jeg mig for at prøve det af – jeg kunne jo altid annullere aftalen, hvis jeg ombestemte mig.

Jeg har fået mere overskud i hverdagen, fordi jeg ikke skal tænke på støvsugning og rengøring af overflader. Og repræsentanten for det rengøringsfirma, jeg bruger, var nem at have med at gøre og gjorde meget ud af at lave aftaler, der var tilpasset mine ønsker og min hverdag. Jeg har heller ikke noget problem med at lukke dem ind i mit hjem – tværtimod! De håndterer opgaven yderst professionelt, og man kan nærmest ikke se, at de har været der, kun duften af AJAX afslører dem.

Endelig mig-tid

Jeg er vildt glad for min beslutning! Nu har jeg mere tid til mig selv, fordi jeg ikke skal bekymre mig om at komme hjem til et rodet og beskidt hjem, men derimod kan smide benene op og koble helt af i rene omgivelser. Jeg har det også meget bedre med spontant at invitere gæster forbi. Alt i alt er det bare en god løsning for mig og helt bestemt pengene værd!

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *