Stinel Adefoged

Sommerferien er i hus

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Lige nu begynder det for alvor at dufte lidt at sommer, og i går kunne man sidde ude hele dagen. Det gjorde jeg så, og mens jeg sad i solen og nød det gode vejr, fik jeg også lige bestilt en rejse. Jeg fandt et godt tilbud på Bravotours hjemmeside, og var hurtig til at få bestilt rejsen, så nu er det bare at vente til det bliver den 27. juni.

Min veninde som jeg skal af sted med, har sidste eksamen fra hendes studie den 24. juni, og så tager vi af sted mandagen, og det bliver fantastisk. Destinationen er ny for mig, hvilket vil sige, at jeg aldrig har været det.

Turen går til den græske ø Zakynthos, som jeg har hørt om mange gange og tit kigget på, men jeg har aldrig hørt om den, og kender faktisk ikke en eneste, der har været det, så det er lidt spændende. Ud fra billeder som dette, må det blive fantastisk

Billedet er fra BravoTours.dk

Billedet er fra BravoTours.dk

To uger i selskab med en af de bedste i verden på græske strande med masser af lækker mad, gode drinks og sjove ture i byen om aftenen, ja jeg behøver nok ikke understrege, at jeg glæder mig som et lille barn. Sidste år blev det ikke til nogen sommerferie, så det er efterhånden noget tid siden, at jeg har været sydpå, hvilket blot gør forventningerne endnu større.

Nu er det så bare lidt flere løbeture, og lidt flere ture i Fitnessworld, og få pudset strandformen af inden vi skal ned og vise lidt hud frem, men det er der jo ikke noget nyt i 😉

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *