Stinel Adefoged
inkpro.dk

Store opgave på jobbet

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har rygende travlt på jobbet lige for tiden. Vi står overfor at skulle færdiggøre en stor kampagne for en kunde, inden måneden er omme. Jeg skal præsentere oplægget for min overordnet, for at kvalitetssikre tingene inden det forlader huset.

For at forberede mig til oplægget, ville jeg printe min præsentation ud, men finder ud af at min printer at løbet tør for blæk. Det så brand irriterende når det sker. I min store frustration cykler jeg ned i den nærmeste elektronikbutik og køber nye blækpatroner til printeren. Da jeg skal til at betale, falder min kæbe næsten på jorden, da prisen er helt overdrevet. 299 kr. for en sort blækpatron, det mere end hvad jeg har betalt for printeren! Jeg må bide i det sure æble og betale prisen. Da jeg kommer hjem, går jeg på nettet i min nysgerrighed ind og undersøger priserne. Til min store overraskel ser jeg at på hjemmesiden inkpro.dk har patroner, som passer til den printer jeg bruger, til kun 100 kr.! Det simpelthen frækt at butikkerne tager så meget, i forhold til nettet. Men anyways, jeg handler blækpatroner online i fremtiden, så må jeg bare være i lidt bedre tid, når jeg står og skal bruge printeren.

Oplægget gik godt, og pengene til printerpatronerne var givet godt ud, på trods af den voldsomme pris. Jeg er spændt på hvad kunden siger til, jeg var virkelig smidt blod sved og tåre i dette stykke arbejde. Her de sidste par dage, har jeg arbejdet til langt ud på natten, for at kunne når at blive færdig.

Det bliver skønt at kunne vende tilbage til de normale arbejdsopgaver igen, men det har helt sikker giver mig meget viden og selvtillid at stå for denne opgave alene. Det er helt sikkert at jeg vil gribe sådan opgaver igen, spørgsmålet er bare om jeg får dem?

Jeg er spændt på at se hvordan kunden tager imod opgave, slut på måneden.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *