Stinel Adefoged
Det italienske flag

Tøserne og jeg rejser til Italien

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mine veninder og jeg er blevet enige om, at det danske vejr er til at blive helt deprimeret over lige for tiden. Derfor har vi besluttet at tage en smuttur til Italien så snart muligheden byder sig – og forhåbentligt er det snart!

Sicilien lokker

Vi har undersøgt vores muligheder via internettet og har i den forbindelse fundet denne hjemmeside, som tilbyder ferieboliger rundt omkring i Italien. Man kan leje alt fra Bed and Breakfast til sin helt egen feriebolig, så der er noget for enhver smag.

Vi rejser fire piger, så vi regner med at booke en lejlighed, da det umiddelbart passer os bedst. Vi har forelsket os i Sicilien og vil rigtig gerne derned. To af os har været der før og snakker rigtigt godt om det. Jeg er ikke en af dem, så jeg glæder mig meget til at se, hvad øen har at byde på. Jeg er helt sikker på, at det bliver helt fantastisk.

En rigtig tøsetur

Vi glæder os meget til at komme af sted og har planer om den helt store tøsetur. Vi er alle sammen store madentusiaster, så hovedfokus på turen bliver selvfølgelig at spise en masse lækker mad – både noget vi selv laver, men også fra gode restauranter. Dertil skal vi selvfølgelig nyde vin – det kan man ikke komme udenom, når man befinder sig i vinens land. Og mon ikke der også bliver tid til lidt shopping også?

Jeg glæder mig enormt meget til at bruge tid med nogle af mine bedste veninder. Det kan være svært at finde tid til hinanden i hverdagen, og det betyder desværre, at vi ses alt for sjældent. Derfor synes jeg, at det er helt fantastisk, at vi kan arrangere sådan en tur, så vi netop kan nyde hinandens selskab. Måske kan det blive en tradition at tage en tur sammen en gang i året – det håber jeg i hvert fald.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *