Stinel Adefoged
intimkoncert

Vil ud og have en på opleveren

Mig

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg har i lang tid haft lyst til at komme ud og opleve noget nyt, så nu har jeg taget en beslutning. Jeg vil finde frem til en ekstra fed oplevelse, som man ikke kan få ret mange steder. Min hverdag kan godt blive ensformigt, hvor dagene ligner hinanden. Det er lidt kedeligt, og jeg savner faktisk nogle oplevelser for tiden. Men hvad skal jeg vælge?

En musikoplevelse

Jeg har overvejet at prøve en musikoplevelse, da jeg aldrig rigtig har prøvet det før. Jeg gider dog ikke, at tage ind og se en koncert da jeg har prøvet det før. Jeg har fået anbefalet en intimkoncert af en ven, som har prøvet at være inde og opleve en. Hun sagde at det var en kæmpe oplevelse, og at hun godt kunne tænke sig at prøve det igen. Jeg overvejer derfor kraftigt, at tage ind og se en intimkoncert og opleve hele stemningen. Måske tager jeg en veninde med, så jeg har nogen at dele oplevelsen med.

En teateroplevelse

Lidt lige som en intimkoncert, har jeg aldrig været inde og se et rigtig teaterstykke. Da jeg var barn, var jeg inde og se en masse børneteater. Jeg tror dog ikke, at det kan sammenlignes med et rigtigt teaterstykke på det kongelige teater. Jeg overvejer derfor også at tage ind og se et stykke, som samtidig også interessere mig. En musical kunne også være en mulighed, da det både indeholder musik og teater. Det vigtigste er, at jeg får en oplevelse ud af det.

En naturoplevelse

Både en musikoplevelse og en teateroplevelse kan komme til at koste en del penge, så jeg har også overvejet at tage en tur ud i naturen, da jeg heller ikke gør det ret tit. Grunden til at jeg har overvejet en naturoplevelse, er fordi, at det skulle være godt for ens tanker, når man har en travl og stressende hverdag.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *