Stinel Adefoged

Yes — Endelig sker der ting og sager!

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Jeg er rigtig glad lige for tiden, og det er jo bare super. Det er skønt, og der er et par gode grunde til, hvorfor det er så dejligt. Dem vil jeg gerne dele med dig herunder, og du kan godt væbne dig med glæde og tålmodighed – det er nemlig sådan, at jeg har fået gjort lidt ting ved mit liv. Endda også selvom det først er nytår om lidt over en uge, og jeg derfor kunne have gemt disse tiltag, til efter det var blevet nytår. Jeg har det dog meget svært med nytårsforsæt, fordi jeg tror på, at det er en god idé at sikre, at man ikke bare laver sin livsstil om på baggrund af et nytårsforsæt. Man gør det, når man har noget, der er relevant, på hjerte. Derfor vil det heller ikke bare kunne lade sig gøre, fordi man gør det i forbindelse med et nytårsforsæt – man vil langt hellere gøre det, når man virkelig føler for det.

Er begyndt at løbe

Jeg er begyndt at løbe, og det er jeg overordentligt glad for, for det har længe stået på min ønskeliste. Derfor er jeg da superglad for, at jeg endelig er kommet i gang med det, da jeg simpelthen må indrømme, at det har hængt mig langt ud af halsen – altså, at jeg ikke er kommet i gang tidligere.

Sparer mange penge for tiden

Herudover sparer jeg mere og mere. Jeg er netop flyttet ind i en bolig, hvor der er et stokerfyr (sådan et her) hvilket betyder, at jeg sparer rigtig mange penge på min varmeregning, hvis man sammenligner med førhen, hvor jeg gav mange penge for det – og det var endda også den varme, som jeg ikke selv brugte, da det var sådan, at jeg splittede varmeregningen med alle andre i min opgang. Det var der nogle, der nød godt af.

Have something to add? Share it in the comments.

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *